Imaginati-va cum ar arata cadoul perfect pentru prichindelul vostru! Pentru ca sarbatorile de iarna se apropie, iar cele mai frumoase amintiri sunt in aceasta perioada, noi ne-am gandit la un cadou colorat pentru cel mic.

         Baby Shoot Magic Box este darul de Craciun special conceput atat pentru tine, cat si pentru cel mic pentru ca ofera amintiri de neuitat printr-o sesiune foto si multe alte surprize care te asteapta la studioul Imagine Art.Experienta Baby Shoot Magic Box

Baby Shoot Magic Box este cadoul perfect pentru tine si copilul tau, fiind cel mai bun mod de a capta momentele pretioase din primii ani ale celui mic.

Ce cuprinde?

Un shooting profesional in studioul calduros Imagine Art cu micutul tau care va dura aproximativ o ora. Parintii sunt invitati sa asiste sau sa participe la sesiunea foto.

Decorul magic de Craciun din studioul nostru va contine elemente tematice care vor surprinde imagini memorabile. Vor fi livrate aprox. 50 de fotografii digitale intr-o galerie privata pe site-ul nostru in sectiunea clienti. In cadrul acestei galerii aveti posibilitatea de a le descarca si sa va alegeti fotografiile favorite atat pentru felicitare, cat si pentru albumul foto. Felicitarea este 15*15 cu o deschidere.

Fotografiile de familie sunt cele mai pretioase amintiri ce merita pastrate in albume de colectie. Baby Shoot Magic Box va ofera acum posibilitatea de a ilustra intr-un photo-book de Craciun, acele momente speciale cu cei dragi. Albumul foto este 15*15, cu 10 deschideri si va contine fotografiile favorite selectate din galeria personalizata pentru voi.

Magic Box va cuprinde pe langa amintiri de neuitat si un cadou surpriza, special ales pentru copilul tau. Cutiuta magica va fi cadoul memorabil de sub bradul de Craciun.


Important de stiut

♦ durata shooting-ului foto: aprox. o ora

♦ vouchere disponibile in doua variante, pot fi folosite de dvs. sau daruite cadou

♦ mini sesiunea foto se va realiza in baza unei programari la numerele de contact afisate, in functie de disponibilitate

♦ pentru mini sesiunile foto se vor folosi tinute vestimentare proprii plus accesoriile noastre

♦ fotografiile vor fi livrate pe galeria privata in 3 zile si timp de 2 zile aveti posibilitatea sa va alegeti fotografiile favorite

♦ Magic Box-ul il puteti ridica de la studioul Imagine Art sau il putem livra la adresa dorita

♦ ne rezervam dreptul de  folosi imaginile, in scopul promovarii si comunicarii

♦ anularea sau reprogramarea din diferite motive trebuie facute cu o zi inainte

♦ loc de desfasurare: Str. Uranus, nr. 132, Bucuresti

♦ contact: 0745 579 102, 0744 478 181

Leave A

Comment