Conferinta- EuroEcho Imaging Sevilla 2015(19)

Congresul EuroEcho Imaging a ajuns la a 19-a editie anuala, care s-a tinut de data aceasta la Sevilla, un oras cu mare insemnatate culturala, istorica si artistica. Impreuna cu doctorii de specialitate din cadrul clinicilor Monza, am putut lua parte la acest congres de o mare importanta din domeniu, unde am fotografiat si filmat. Pe langa acest lucru am avut ocazia sa vizitam un oras atat de frumos cum este Sevilla.

EuroEcho Imaging este reuninea Asociatiei Europene pentru Imagistica Cardiovasculara (EACVI), care are rolul de a promova excelenta in diagnosticul clinic, de cercetare, dezvoltare tehnica si educatie in imagistica cardiovasculara din Europa. Ne amintim cu drag de prima noastra participare la acest congres important, care s-a tinut la Viena si care ne-a impresionant cu o foarte buna organizare. Puteti vedea clipul aici.

Pentru aceasta editie, locatia a fost una perfecta atat pentru membrii Asociatiei, cat si pentru noi, pentru ca am avut posibilitatea sa vizitam o destinatie foarte populara din punct de vedere turistic. De la monumente moderne ca Metropol Parasol pana la monumente istorice importante ca Piata Spaniei, Palatul Regal Alcazar sau Turnul de Aur, am reusit sa le fotografiem in scurtele noastre plimbari prin oras si sa admiram arhitecturile care le-au facut celebre.

Leave A

Comment