Diana si Dan – Kraft Wedding

Ne place foarte mult sa participam la nunti mici, intime sa aflam povestile mirilor si sa simtim ca facem parte din familie. Nunta Dianei si a lui Dan exact asa a fost. O nunta frumoasa, de primavara, cu elemente naturale construite superb de fetele de la Wedding Details, a caror munca si efort il apreciem. Am avut ajutoare de nadejde pe tot parcursul evenimentului.
Trecand peste partea organizatorica, pe Dan si pe Diana i-am gasit la nunta asa cum ii stiam: linistiti si cu zambetul pe buze. Ne-am cunoscut cu un an inainte, la nunta Iuliei si a lui Cristi, fratele Dianei, a caror nunta o puteti vedea sau revedea aici.

Am avut parte de juraminte emotionante si o locatie superba. Va las sa urmariti povestea lor. 🙂
Felicitari Dan si Diana!


Concept si planning – Wedding Details
Locatie: Casa Vlasia
Aranjamente florale: Atelier Interesart
Fotografie si videografie: Imagine Art Studio – Photography & Videography
Make-up Artist – Alexandra Ripeanu
Hairdresser – Elena Maniga
DJ: Dani Blanco
Cabina foto: OMG Cabina Foto
Candy bar: DulceBun
Verighete: FIRESQ
Primul dans: Rigadonne
Caligrafie: Charmink Calligraphy

March 19, 2018

Cardioteam Foundation | Torino

Cardio Team 2015 Torino (1)

Fundatia Cardioteam a fost infiintata in anul 2008, la initiativa Dr. Marco Diena, in colaborare cu medici cu experienta de peste 25 de ani care lucreaza in domeniul cardiovascular. Din anul 2009 promoveaza intalniri informationale pentru dezvoltarea cercetarii stiintifice si prevenirea bolilor cardiovasculare. O intalnire la care am luat si noi parte, unde am filmat si fotografiat a fost cea de la Torino. Dupa intalnirea stiintifica, a avut loc si o premiere a medicilor Vincent Dor si Giovanni Baduini pentru intreaga lor activitate.

(more…)

May 11, 2016

Imagine Spring!..impreuna cu FastracKids – Amintiri de Primavara