Pentru ca sarbatorile pascale se apropie iar primavara ne bate la usa, Imagine Art Studio iti ofera tie si copilului tau un voucher promotional cu sedinte foto tematice si multe surprize colorate.
Ofera-ti tie si familiei tale amintiri de primavara de neuitat.

Experienta Imagine Spring!
~Amintiri de Primavara~

Imagine Spring este cadoul perfect pentru tine si copilul tau, fiind cel mai bun mod de a capta momentele pretioase din primii ani ale celui mic.

Ce cuprinde?

Un shooting profesional in studioul  Imagine Art cu micutul tau care va dura aproximativ o ora. Parintii sunt invitati sa asiste sau sa participe la sesiunea foto.

Decorul colorat de Primavara din studioul nostru va contine elemente tematice care vor surprinde imagini memorabile. Vor fi livrate aprox. 50 de fotografii digitale intr-o galerie privata pe site-ul nostru in sectiunea clienti. In cadrul acestei galerii aveti posibilitatea de a le descarca si sa va alegeti fotografiile favorite. Vom printa pe loc 5 fotografii dimensiune 10×15 cm, care le puteti face cadou sau inrama.

Fotografiile de familie sunt cele mai pretioase amintiri ce merita pastrate in albume de colectie. Imagine Spring va ofera acum posibilitatea de a ilustra intr-un photo-book, acele momente speciale cu cei dragi. Albumul foto este 15*15, cu 10 deschideri si va contine fotografiile favorite selectate din galeria personalizata pentru voi.


Important de stiut

♦ durata shooting-ului foto: aprox. o ora

♦ vouchere disponibile in doua variante, pot fi folosite de dvs. sau daruite cadou

♦ mini sesiunea foto se va realiza in baza unei programari la numerele de contact afisate, in functie de disponibilitate

♦ pentru mini sesiunile foto se vor folosi tinute vestimentare proprii plus accesoriile noastre

♦ fotografiile vor fi livrate pe galeria privata in 3 zile si timp de 2 zile aveti posibilitatea sa va alegeti fotografiile favorite

♦ ne rezervam dreptul de a folosi imaginile, in scopul promovarii si comunicarii

♦ anularea sau reprogramarea din diferite motive trebuie facute cu o zi inainte

♦ loc de desfasurare: Str. Uranus, nr. 132, Bucuresti

♦ contact: 0745 579 102, 0744 478 181

Leave A

Comment