In urma colaborarilor noastre, suntem bucurosi sa va facem urmatoarele recomandari:

Rochii de mireasa:

Divine – Create din pasiune pentru moda, lucrate cu maiestrie de catre artizani talentati, rochiile de mireasa Divine sunt personaje romantice care reflecta viziunea unui stil de viata poetic, eclectic si sofisticat.

Marturii:

Marilù Momenti Felici – Marturii si accesorii de lux realizate manual in Italia, pentru nunta, botez si aniversari care contribuie la transformarea evenimentelor dumneavoastra in momente inegalabile.

Trupe:

Popas Band – Cu peste 700 de concerte live si 9 ani de experienta, Popas Band este o trupa reprezentativa in zona de cover-band in Romania. Repertoriul trupei include cele mai importante cantece ale ultimilor 60 de ani, prezentate intr-o maniera unica astfel incat atmosfera concertelor este mereu surprinzatoare.

Xteens Band –  Sunt pregatiti pentru orice fel de petrecere si au acumulat experienta necesara pe parcursul a peste 300 de evenimente reusite, fie ele cantari de club, festivaluri, scene mari sau evenimente private, asa ca abia astepta sa devina noii vostri prieteni si sa construiasca impreuna cu voi o seara spectaculoasa.

Luna de miere:

Fresh Holidays –  Stiai ca un honeymoon consultant te ajuta sa alegi destinatiile si ofertele potrivite pentru luna voastra de miere, castigand astfel timp pretios pentru voi si eliminand riscurile nedorite, prin crearea unei vacante personalizate, croite speciale pentru voi? Citeste povestile celor care au transformat luna lor de miere intr-o experienta memorabila, apeland la consultanta Fresh Holidays.